Nyheter

INTIGRITETSPOLICY

 

INLEDNING

Din integritet och digitala säkerhet är viktig för oss på City Avfall Service AB. Du skall alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss på City Avfalls Service AB. Du kan när som helst kontakta oss för att ställa frågor om vår hantering.

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN OM DIG OCH HUR VI ANVÄNDER DESSA.

När du gör en beställning utav någon av våra tjänster så behöver vi information om vem som beställer ( Namn ) vilken adress som fakturan skall skickas till och ett telefonnummer. Vi behöver inga personnummer eller mail uppgifter.

HUR DELAR VI INFORMATIONEN MED ANDRA FÖRETAG?

I dom fall vi inte själva kan utföra dom tjänster som du beställt av oss så köper vi in dessa tjänster av underentreprenörer, då måste vi dela en del information om dig för att kunna utföra de tjänster som du beställt av oss.

DINA RÄTTIGHETER

Vid en begäran om att få tillgång till dina personuppgifter eller att du vill att vi skall radera dina uppgifter så kommer vi behandla den så fort som möjligt dock senast 30 dagar efter begäran.

SÄKERHET

Du skall alltid känna dig trygg när du lämnar ut dina personuppgifter till oss. Vi har därför infört en del säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering. Exempelvis sparas alla uppgifter om dig i en databas som är skyddad genom behörighets styrning och brandvägg.

SAMMANFATTNING

Det är viktigt för oss att information om våra kunder är skyddad. Även om vi iakttar försiktighetsåtgärder för dataskydd är inga säkerhetsåtgärder fullständigt säkra och vi kan därför inte hundraprocentigt garantera säkerheten för dina personuppgiter.